کالا‌های اساسی باید تحت نظارت دولت به کشور وارد شوند+ فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۳۶۸۵
اژه ای:

کالا‌های اساسی باید تحت نظارت دولت به کشور وارد شوند+ فیلم

رئیس دستگاه قضا گفت: بهانه دست کسی ندهید؛ ادعاهای برخی واردکنندگان برای ثبت نکردن اطلاعات لازم را بررسی کنید.
کالا‌های اساسی باید تحت نظارت دولت به کشور وارد شوند+ فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محسنی اژه ای، رئیس دستگاه قضا گفت: از آنجا که کالا‌های اساسی باید تحت نظارت دولت به کشور وارد شوند، سامانه‌ای برای این منظور پیشبینی شده که همه واردکنندگان، ملزم هستند اطلاعات مورد نظر را در آن به ثبت برسانند و اصطلاحاً ثبت سفارش کنند.

و️ی افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته، مشخص شده که برخی از واردکنندگان، به بهانه‌های مختلف از جمله عدم آگاهی یا در دسترس نبودن سامانه، اطلاعات لازم را ثبت نمی‌کنند. 

م️حسنی اژه ای بیان کرد: سازمان تعزیرات هم که تحت مدیریت کلان دولت است در این مقوله باید ورود جدی‌تری داشته باشد و ضمن سامان بخشیدن به وضعیت کنونی، خلأ‌های قانونی موجود را احصاء کرده و درصدد رفع آنها برآید.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار